Preparation untuk badan waktu pregnancy

Haii.. Saya first time pregnant, saya nak tanya ibu2 semua, waktu awal2 pregnancy ibu ibu semua ada pakai any cream or supplements tak untuk elak stretch mark and untuk bagi kulit badan kekal cantik.. Sorry kalau soalan saya agak merapu sikit 😄#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Saya suka burt’s bees belly butter

1y ago

Sy skip2 pakai. Tp xnmpk stretch mark pun. Dh 3 kali beranak clear je. Ms pregnant anak 1st sy xperasan ada kt punggung lagipun tak sapu krim pun sn kan hahahaa..tplepas bersalin takde dh.

awk ada pakai apa apa tak?

1y ago

Aah dear.