Boleh pakai saka putih ka masa preggy 2 bulan ?

Contoh macam ibu putih nina dgan tabita

7 Balas

sy pengguna gb skincare. dan sy sy penjual gb skincare. sy stop gb sbb risaukan kandungan sy. walaupun gb skincare selamat untuk dipakai. sy skrg cuma pakai snowy treatment snowhitee kat muka. alhamdulillah. nk kata breakout tu tak, tapi bila pakai lotion tu, kulit muka sy jadi lembab. so carilah produk yg selamat untuk digunakan ?

Takboleh . Sis kena stop produk mercury . Effect baby nanti . Yes , benda kita pakai luaran tapi dalaman for baby we don’t know . So berjaga-jaga lebih baik . Takpa tak cantik masa mengandung , seri semula jadi ada bak kata org tua dulu . Banyak benda kena korban untuk baby kita .

2y ago

kene stop terus sis, time pregnant guna skincare yg selamat je untuk baby..mercury bnyak effect xelok pd janin

Tak boleh. Better beli produk ingredient yang selamat. Seperti produk dri bahan yg natural

saya terus stop guna skin care bila dapat tau pregnant ?effect baby nanti takut ?

Tak boleh. Mercury & bahan kimia tinggi. Boleh effect janin

Pakai bahan yang selamat untuk ibu mengandung ya sis

tidak boleh sis.. tidak selamat untuk baby