Assalamualaikum nak tanya kalau kulit baby kering pakai bedak sejuk akan okay ka? Ka ada cream lain?

Assalamualaikum nak tanya kalau kulit baby kering pakai bedak sejuk akan okay ka? Ka ada cream lain

1 Balas

bedak sejuk lagi buat skin kering. boleh guna lotion baby yg takde fragrance kalo risau skin bby jenis sensetif atau yg jenis dermatology punya beli dkt frmasi. nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y ago

xpyah pakai sabun pon xpe. baby under 6m ni xguna sabun pon xpe. tambah kata ank tgh skin kering. jd better elak dlu..tp better cari jenis ointment kalo kulit anak kering. try g frmasi la cmtu kata ada x ointment tuk skin kering bg pkai bby. cream ni mcm melekat.