Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

sy dh kemas baju guna 1beg je . baju sy untuk balik sepasang, baju baby 6pasang, baju baby masuk labour room dh asing masuk plastik,pampers 10keping,barang mandi sy n baby, pad,spender pakai buang . makanan igt nk buh dlm beg plastik atau paper bag je . kli dh abes makanan tu boleh buang terus plastik/paper bag. xlarat la nk angkut banyak2 bag sbb musim covid ni semua angkut sendiri masa nk discharge .