Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

Sy mula2 susun brg baby satu beg utk lb ngn brg ibu , tapi bila pikir balik takut nak susahkan suami . Sy bawak satu beg sumbat je semua sekali .

Ada setengah hospital tak bagi bawa beg sebab mereka takkan tahan kita lama dalam tu.. Cuma bawa baju baby dan pad tali waktu dalam labour room..

saya pn dh standby beg hospital. bwk 1 luggage utk wad. brg ibu dgn bby skali dlm 1 beg. beg labour room saya bwk beg galas je.

sikit je tu sis. sy dlu siap bawak beg bagasi gedabak tu, last2 menyesal sb lepas bersalin payah nak angkat beg 😂

satu bag je sis klau bole minumumkan sbb nnti bnyak kerja nak kemasnya dala semua sndiri 😫

sy bwk 1 bakul je . dlm tu smua ada . bju utk kita discaj nt . utk LR . and keperluan kita .

sy bawak bagpack 1 & troli bag je yg kecik sbb pkai baju spital so sy bawak baju nk balik...

sama la saya dulu bawak banyk² tapi xpakai pun.. masa anak first.. hehehe

okay je tu pn 🤗 tp duk hospital nnti pakai baju hospital sediakan 😂

Sy nk bawak luggage. tp baca komen ibu2 ada hospital xbgi jenis tu pula