Nak kemas beg hospital

Sy tgh dlm proses nak kemas2 brg beg hospital. Saya baca kena prepare baju labour room utk baby. Tu maksudnya, lepas2 bersalin je nurse ya yg akan mandi dan pakaikan baju baby kita for the first time? Tu ke ya maksudnya? #firstmom

1 Balas

nurse xmandikan, cuma bersihkan sahaja. and yes baju yg kita prepare tu yg akn dipakaikan. tapi booties mitten xperlu bg. just baju dan seluar sahaja. bedung pkai hsptl punya.