Barang perlu dibawak dalam labour room hospital kerajaan.

Hi semua, pad ibu kena masuk sekali ke dlm beg plastic labour room baby? Sy dah lupa, last beranak 4 tahun lepas 😅

1 Balas

kalau pad nurse suruh bawak yang jenis ikat pakai tali tu ,maternity pads ke apa nama. dh lupa. sbb dkt labour room tak dibenarkan pakai seluar dlm kalau tak silap, tapi saya bawak je mase tu sbb tak pndai pakai pad tu😂 skali dgn pad biase tu je sy bwak.last2 nurse bg je pkai. sbb sy bgtau nurse sy x pndai pkai pad yg die bg tu (jenis bertali) selalu tercabut smpai habis basah kain sbb bocor 😅

1y ago

lahhh knp nurse nak tali jugak :(