Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

Sy masa bersalin bulan 2, time2 covid tgh meninggi juga, sy bwk mcm nie la. Nurse tu siap perli lg, awak nk duduk hospital berapa hari. Hehehehe. 1st time bersalin kn x tau apa2. Last2 langsung x pakai pun masa duduk ward. Hospital bg bj baby n kita pun pakai bj hospital. Kalau semua okay, mom n baby sihat, da poo n pee 1st time, dah boleh discharge. Musim2 covid nie dorg x kn warded kita lama2 pun.

3y ago

btul.aritu scan detail, uri sy kt bwah. dktor akn pantau smpai 34 mnggu. klu dok bwah gak warded sbulan je smpai operate. dlu 3 bulan spe ibu2 yg uri kt bwah.