Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

sy bawa 2 beg ja..1 beg mama+baby satu lg beg makanan.. masuk labour room nurse cuma suruh bawa pempes dgn pad bertali ja..nanti dah masuk wad baru pakaikan baju utk baby.mama bawa sepasang bj utk balik je..pad dan pempes bawak lebih..