Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

blh usha IG ni..sy da beli mmg puas hati..pyela bsr..brg ibu.. brg bby dgn mknan blh muat skli..berkualiti..berbaloi beli..jhitan kuat dan cantik..blh bsuh sbb bhgian dlm die material mcm plastik..tumph blh lap..