Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

macam saya bawak barang baby byak ii.. baju tuk wad banyak ii kain batik 3helai last ii x pakai pun.. pakai baju hosptal kasi.. baby pulak x dpt jaga masa kat wad sbb tertelan najis .. hohoho.. yg penting makanan tu ha kene bawak bnyak.. roti and biskut biasanya diperlukan hehehe..

3y ago

lagi satu pek besalin tu kene bawak lebih.. dengan pek nenen hohoho kang x pasal basah baju hiokhiok