Baby meneran

Nak tanya, normal ke baby umur 1 bulan kerap sangat meneran sampai merah muka tapi x buang air besar pun?

23 Balas

Orang dulu kata kumpul daging tu... Nk membesar... Normal tu... 😊

nk tanya kalau sampai kuar lendir bdarah bersama najis tu knapa ya?

2y ago

Ok je, sya Dngan kakak sya pernh cuba lactogen bby kita orng sma berak berdarah, kmi tukar kpada Dutch bby, berak bnyak, bby kakak sya dh nk msuk 5bulan,bby sya pula bru sebulan 7 hri, tpi oklh tdak ada msalh apa², normal je berak bnyak, jngan berak skit tpi skli darah lendir kluar,

normal sis, baby nak membesar.dia nak sedap kan badan dia tu

Mcm baby sy dulu tu sis.. Sampai bedung dia pun tebuka.

Normal . Anak saya sampai umur 4 bulan

Sembelit.. baby minum bf or fm?

5y ago

Sya jmpa Dr paed. Sbb bby sembelit shja.. wrna tahi okay cuma texture keras sikit.. so Dr suggest utk mbik comfort frisolac.. Bila bby smbelit sya bg tu trus bby berak lancar.. Texture pun mcm biasa tak solid.. So now bby mnum frisolac step 1.. Tahi okay ja... 😊 Normal tak smbelit lg.. sbb bby tkda colic and tkda mslh lain..

Meneran daging namanya tu

Mengeliat kot😍

Yea. Its normal

yeah normal