baby 1 bulan kerap mengejan atau meneran

salam nk tny adakah normal utk baby 1 bulan bila tidur tetiba je meneran smpai merah muka, normal ke? meneran dan mengejan macam tu smpaii merah muka dye. #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

6 Balas

Haah itu mmg normal, anak sy masa first 2 month mmg slalu meneran mcm tu... Smpi merah2 muka.. its normal sbb dye nk teran isi💪🏼

sama sis . baby sy pun mcm tu. kadang meneran kuat sampai terkentut kentut.. risau juga takut kembung perut ke ..

6mo ago

ye sme la wak. kadang ingt dye teran nk berak tpi taik tak kluar ..risau jugak

Normal.. Orang kata meneran daging sbb nak membesar, kan. Saya sebut dia stretching. Hehe.

1y ago

Nurul Atikah; tak ingatlah.. Yg pasti dlm tempoh newborn (3 bulan ke bawah)

normal sis..nanti da nk masuk 3 bulan da tk meneran mcm tu da. tu nk meneran daging.

Sama dgn baby saya.. Kadang2 dia sampai menangis. Kejap2 terbangun dari tidur.

normal ,3 buln nnti hilang la