Baby kuat meneran

Salam mommies! Nak tanya, knpa ye baby kuat meneran? Tpi check2 pampers tkda buang air besar juga. Baby baru 16 hari. Adaka itu tanda dia rasa nak berak tapi tak dapat nak kluar? Dah 2 hari dia mcm ni, asyik meneran je, sampai muka merah. Kesian tengok.

3 Balas

Tu normal. Kalau org dulu cakap meneran daging. Nak membesar

4y ago

Ye la.. MIL pun ckp cm tu juga.. Even doc pun ckp mcm tu... I pun not really believe such things.. Tpi baby I memang membesar dengan Jayanya semasa dlm pantang.. 😁😁😁😁

Itu normal sebab baby nak kuatkan otot2 nya

Tu normal sis..dia.nk mmbsr..