Mengeras 31w

Nak tanya la, kalau setiap 5 min kita rasa mengeras, nurse kk akan suruh pergi hospital terus kan? Ini tanda nak bersalin atau baby ada masalah ya? Sebab baru 31w ni dh rasa keras..ke sbb baby dh besar tu yg rasa dia mengeras je tu? Sorry saya first time mom. Harap yang tahu bole share serba sedikit🙏🏻

1 Balas

setahu saya kerap 5 minit, 5 minit kena g PAC

2y ago

Sebab saya selalu rasa tu time dah malam. Time nak tido tu. Siang xde pun. Tapi bila malam, 5 min je dia macam mengeras..risau juga kan kalau jadi apa2