Perut mengeras mcm mana ya

Hi. Nak tanya ni mcm mana rupa perut mengeras tu? Yg badan baby ke? Sbb saya risau ada part perut saya rasa mcm full sangat tu ke tanda baby mengeras? Mcm baby pusin2 terus perut jd keras tu ke tanda mengeras? #firstmom nak pastikan sbb lately kerap dah mengeras #38_weeks

1 Balas

ya sis kita akan rasa perut kita mcm tegang n keras betul . kadang baby move pun boleh jd mengeras .

8mo ago

bila mengeras tu perut kita akan rasa tak selesa mcm tegang ketat jee . haa tu mengeras lah tu .