hi nak tanya, normal ke 21 minggu ni sometimes rasa baby mengeras satu tempat contoh belah kiri je

kenapa ye kadang2 baby tu mengeras? sorry saya first time mom so curiouss

6 Balas

Sama la sy 23 minggu ni duk sakit/keras/lenguh belah kiri. Ada yg kata normal if tak berterusan. Baby nak membesar agaknya. Cuma baby aktif je bergerak. Jd kurang risau. Dlm 4 hari tu ada la sekali betul2 rasa sakit sampai nak jalan pun berpaut dinding dlm beberapa jam je lah. Lepastu okey semula.

sometimes bukan perut tapi muscle kita je rse mcm baby mengeras tapi sbrnya muscles kita sbb bby membesr atau 1 lagi punca baby tgh ajar kita Braxton hick

Normal . Sy pom baby suka dk belah kiri jer. Smpai la 38 mngu ni😂 doakan sy beranak dah mngu dpn

normal. sebab position dia, kadang BH.

sama lah. sebelah kiri mengeras

normal