Ada kantung tapi upt negative

Hi... Nak tanya korang.. Minggu lps sy g klinik.. Since sy delay period dah 3 hari, muntah2,suhu tggi, perut bloated, skit pinggang semua... Tapi sy buat test upt negative.. So doc scan dia kata ada kantung.. Janin x nmpk... Possible x ada kantung tp upt negative? Sy check darah beta hsg kat klinik lain.. Doc lain ckp x pregnant..

10 Balas

Beta HCG berapa result dia? Ade org jenis lambat upt detect +ve.. masuk 3 4 bulan baru jadi +ve..