Ada kantung tapi upt negative

Hi... Nak tanya korang.. Minggu lps sy g klinik.. Since sy delay period dah 3 hari, muntah2,suhu tggi, perut bloated, skit pinggang semua... Tapi sy buat test upt negative.. So doc scan dia kata ada kantung.. Janin x nmpk... Possible x ada kantung tp upt negative? Sy check darah beta hsg kat klinik lain.. Doc lain ckp x pregnant..

10 Balas

Sama macam saya dlu sis.. Perut kembung.. Pinggang sakit.. Loya.. Test upt samar.. Tapi bila bawak ke klinik.. Die cop negatif.. Tapi scan.. Rahim dah bulat.. Macam ada kantung.. Tapi die x bg berharap.. Sbb die kate mungkin rahim bengkak.. 2 kali cop negatif dlm mase 2 minggu.. Seminggu lepas tu.. Miscarriage.. Sedih rase.. Sbb x dapat jawapan yg betul dari klinik..