Ada kantung tapi upt negative

Hi... Nak tanya korang.. Minggu lps sy g klinik.. Since sy delay period dah 3 hari, muntah2,suhu tggi, perut bloated, skit pinggang semua... Tapi sy buat test upt negative.. So doc scan dia kata ada kantung.. Janin x nmpk... Possible x ada kantung tp upt negative? Sy check darah beta hsg kat klinik lain.. Doc lain ckp x pregnant..

10 Balas

Possible gak tu.doc scan dah ada kantung maknanya puan prgnnt.kin puan dlm 4w kot.cuba puan upt kat umah.

4y ago

Baru lagi tu sis.. Tunggu 12w sis buat upt balik.. Jangan lasak².. Jgn makan benda yg tajam²..., mcm saya mula² hamil... Nampak kantung je... Doktor suruh dtg 12w blik nk scan nampak baby ke x... Sekarang dah 20w 1hari