BABY TERSEDU..

nak tanya.. Bby dalam perut boleh sendawa/tersedu eh?

15 Balas

Owh itu bby sedu eh? Hehhehe pnh jugak jadi kdg2.. Soh husbn pgg ckp eh knp mcm degupan jantung kuat Sgt ni.. Smpai kite blh pgg n rase.. Risau jugak mule2

Baby sy dari dlm perut kalau sy mkn mesti tersedu n now dh keluar pn lepas menyusu wajib tersedu..Kadang2 kesian pn ada jugk 😅😅

Smpi skrg pregnant anak no 2 pun sy tak tahu baby tersedu cam mana rase dlm perut. Sy cuma tahu baby sgt active je dlm perut gerak.

5y ago

btul²..skng sy prgnt anak no 2..tp still xbole nk beza jntng baby atau sedu dye..hehehe..yg sy tau dye aktif bgrak shingga buat prot sy mngeras

selalu jgk bunyi .ingtkn jantung baby yg bunyi.fkr blik sekejap sgt.sedu rupanya. 😝

Baby sy drp dlm perut sampai la dh bersalin, wajib sedu at least sekali sehari..

Boleh mommy kalau sis rase macam dupdup ii tu dia sedu lah😂♥️

Alaa bestnye.. Kite blh dgr baby sedu ek

Yes. Boleh mommy. Cute kan 😍

Baby sy selalu sedu #39w

Ya. Mmg tu pndi