GDM

Hi! Nak tanya ada tak sesiapa kt sini pernah ada masalah kencing manis masa mengandung? I baby first, dan bsp I sangat sangat tak cantik. Plus, I ada keturunan kencing manis. Doctor kata boleh jadi bersalin awal dan berkemungkinan czer. Boleh share something yang I perlu tahu atau huat persediaan? Duedate I patutnya 26/9, tapi mungkin boleh jadi awal.

2 Balas

Kena jaga pemakanan je sis kalau GDM ni, tapi kalau due bulan ni rasanya mcm dah terlambat nak control.

Check wall post sy. Sy ad share cara mkn..😊