Urine kotor

Hi ada sesiapa yang pernah kena air kencing kotor tak? I dah kena ini kali kedua i makan ubat antibiotik. Is it normal?? Sebab doctor risau kalau premature birth. I risau sangat sangat? how do you guys overcome this??

2 Balas

I pernah kena masa preggy dulu tp tk pernah mkn antibiotik Dr bagi 😅 all i do is i minum air mineral byk gila, setiap kali pegi kk i akn minum air byk2

My cousin dulu pernah kena. Doktor suruh dia minum air barli. Kena rajin minum air barli & air masak banyak banyak. Nanti cepat baik