Demam kuning

Semalam baru balik dari hospital.. hari ni baby i masuk balik ward disebabkan demam kuning.. 14.5mg/dl... sangat sangat risau pasal baby i... semalam dia dengan i.. hari ni baby i satu orang kat hospital.. sangat miss dia☹️☹️☹️☹️.. adakah sesiapa sini tahu demam kuning akan jadi ok tak.. atau ada tak sesiapa ada pengalaman?? Saya asyik fikir pasal baby i je... ☹️☹️☹️☹️#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Sy ms ank kna jaundice sy pn sme msuk wad jgk senang nk ssu bdn stiap jam.. rezeki ms tu dpt temn bby.. lampu ats bwh sb kuning tnggi smpai doc itvw nk tukr drh lain ke bdn dye.. bnyk kn berdoa istigfar alhamdulillah hri ke 3 xjdi msuk drh kt bby now ank sy dh 12 thun tu lh pngalaman sy now skrg hmil ank ke 3 insyaa allah november lgi hrp2 xde lah kAn jaundice ape pn kna sabr dan redha.. moga xde ape2.. amiin..

4y ago

ye la sis... tq sudi jwb saya yea sis

Anak saya 3 malam warded sebab kuning. Lagi risau kalau bawak balik. Kuatkan semangat je

4y ago

ye sgt risau ni.... asyik fikir je pasal dia... kalau kita boleh temankan dia tak pe.. selalu bileh tgk muka dia.. ni tak boleh temankan dia.. tu yang i risaukan