Early pregnancy

Hi mummy's...period I lambat 9 days...I check upt masih negative...i memang risau sangat...ada sesiapa berlaku macam i tak...boleh share pls...

3 Balas

Tunggu sahaja smpi lewat 2 minggu. Then test upt sekali lagi. sy selalu mcm tu.. period regular.. jadi bila lewat sikit period, dh terbayang diri tu pregnant. Tambah2 ada simptom2.. so bila dh lewat 3 hari, sy yakin mcm pregnant tp upt -ve. Then esok tetibe period dtg. Berkecai harapan. Jd ape pon kena tunggu upt positif. Tp tu laa.. nk tunggu satu hari demi satu hari sampi harap period x dtg n upt double line, amat menyeksakan.

jangan risau sis.badan setiap org tak sama.sy pun kena tguu 40++ hari biasanya bru naik line positif tu😅dah kehamilan ke-4 pun sama je .ada org lewat 1 hari pun positif dh

9mo ago

betul.. ada org tak lewat period pn dpt double lines

saya pun dah lambat 8 hari tapi test upt masih negetiv... dari hari petama lambat period saya macam kena senggugut sampai la ke hari ni.. tapi test upt masih 1 line...