Hai mommies,

Nak tahu experience mommies yang beranak Caesarean ?

1 Balas

Czer taklah teruk sgt mcm yg macik2 bawang ckp tu.. Kena pndai jaga makan & luka tu ja. Elak makan telur & ikan haruan. Tips utk luka cepat sembuh pkai hairdryer keringkan luka dalam 1minit ja cukup. Lepas mandi tekap2 sikit lepastu pkai hairdryer 1-2minit jarak pjgkn tgn.. Jgn dekat sgt panas.. asal ada angin2 atau pkai kipas pun boleh 😊 sya lepast 7hri dah boleh diri tegak..

5y ago

Saya hari kedua sis xmandi lagi takot pnya pasal dgn bongkok2 jalan nnt lepas balik rumah Mandi n pakai hairdryer lab ikot tips ni kat HKL ni x selasa sgt nk mandi btw mak mertua belikan pati haruan mmg saya ada baca sebelum ni Czer jgn makan pati2 ni. Saya buat diAm jelah