Siapa pernah ada sejarah keguguran ?

Hai mommies. Nak tahu, ada tak antara mommies yang pernah keguguran dan next pregnancy baby sihat dan membesar dengan baik sampai mommies selamat melahirkan ? Share experience please. Thank you ?

1 Balas

3 bulan lps gugur sy terus lekat. N baby mbesar dgn jayanya alhamdulillah skrg dah 5 bulan 🙈

4y ago

Saya consult dgn doktor di klinik swasta. Doktor tu cuma pesan, apa apa pun jangan stress. Saya cuba tak stress. Thanks yea kongsi pengalaman :)