Tanda awal preggy..

hai mommies. boleh tahu x? tanda² preggy mommies smua.. sebabnya sy nak tahu jugak experience mommies smua. sebabnya sy ni mcm de tanda² preggy just confuse .. sbb tu nk period or preggy. cume x brni nak cek lgi takut sedih je. so mommies.. let's share together ur experience with me.🙂🙂 #jangandibully #ingintahu

1 Balas

Tanda hmpir sama dgn nk period. Bnyk angin dlm badan. Asyik kentut n sendawa. Pastu perut jd krem.