Pantang makan selepas 44 hari

Hye mommies, lepas habis pantang 44 hari korang pantang makan lagi tak? Lagi lagi untuk yang bersalin caesarean. Share experience please kita first time mom lagi 14 hari nak habis pantang. Thankyou

2 Balas

saya csect, takde pantang pun. saya pantang makanan manis, junk food, fast food sampai anak dah setahun stgh ni teruskan je benda sama sebab memang tak elok pun semua tu 🤭

Pantang sis. Orang berpengalaman suruh jangan makan benda2 sejuk macam kacang panjang. makanan angin jangan makan lagi takut anak kembung