kenapa cpt sgt hcg detected..

Nak share juga.. saya patut period 4 mac (esok).. tp pada 26 feb hr tu saya ada keluar spotting kt panty.. badan x berapa sihat dan tetiba selsema.. beli upt check.. tgk2 ada double line tp x berapa jelas.. esoknya 27 feb check lg.. double line jd lebih jelas.. 1 mac (ahad) check lg.. pun bertambah jelas.. td 3 mac check lg jelas 2 line tu.. x sangka secepat itu hcg detected.. gambar bawah ni upt test saya wpun belum lambt period.. ada siapa2 yg mengalami mcm saya x.. sbb saya skrg pregnant yg ke 5.. sblm2 ni x mcm ni..

kenapa cpt sgt hcg detected..
40 Balas

Sama mcm sy. Sy ptut period 29/2. 27/2 sy dah cek gune clearblue positive. Sy cek kali kedua 29/2 tarikh sepatutnya sy period pakai jenama biasa je terang jugak. And then 4 mac sy cek kali ketiga terang sgt. Alhamdulillah...