adakah tanda saya mengandung?

salam, curios skrg ni... sy lewat period dah 8 hari.. this is my 1st experience.. so idk sy ni ngndung k x.. dh buat pregnancy test, ad stu line jelas, stu line x jelas.. tp nmpk line yg x jelas tu.. and perut pon mkin hri mkin kembang.. rse loya and buat kerja cpt penat.. sy test mggu lpas pregnancy test tu

2 Balas

Prgy la tuh klu test line dua samar².. Nnt test lg klu line makin terang awk mgndung

4y ago

ok kak.. tp sy rse skit perut mcm nk period.. mmg rse mcm tu k

Buat test upt lg sekali. Kalau dah seminggu lepas, line patut dah terang sekarang.