kenapa cpt sgt hcg detected..

Nak share juga.. saya patut period 4 mac (esok).. tp pada 26 feb hr tu saya ada keluar spotting kt panty.. badan x berapa sihat dan tetiba selsema.. beli upt check.. tgk2 ada double line tp x berapa jelas.. esoknya 27 feb check lg.. double line jd lebih jelas.. 1 mac (ahad) check lg.. pun bertambah jelas.. td 3 mac check lg jelas 2 line tu.. x sangka secepat itu hcg detected.. gambar bawah ni upt test saya wpun belum lambt period.. ada siapa2 yg mengalami mcm saya x.. sbb saya skrg pregnant yg ke 5.. sblm2 ni x mcm ni..

kenapa cpt sgt hcg detected..
40 Balas

Sma mcm sy.. Rsa symptom tak sihat..bdn letih lesu.. Cek upt terang trs.. Taj tahu bersedia ke x.. Tp terima je la rezeki Allah nk bg ☺

mmg Dr pernah ckp ada yg jenis cpt je detect lps dah terjadi persenyawaan...hcg tu tggi...ada yg dah lewat period pun masih samar...depend

Syukur Alhamdulilah.. Taniah sis. Doa kan mira dapat baby cepat2.. Teringin sangat nak baby di usia muda ni🥺🥺

4y ago

InshaAllah Allahuma aamiin aamiin aamiin

Sama dgn sy puan,sy sepatutnya 4 Mac ,tp tergerak nak test... Alhamdulillah..syukur.. double line 2 Mac..TTC almost 4 tahun.

Line tu depands pd kite pd hormon, klau hormon sis kuat mmg line terang even baru lekat..ape2 pn congrats sis..🤗

4y ago

Terima kasih..

Saya 3week dah tau pregnant , lagi seminggu nak period tapi rasa lain macam test test double line terang

4y ago

Same with me 🤚🏼

Saya lg la masih mkn perancang termiss sehari pelik selalu hbis ubt trs dtg buln ini takde, check upt double line.

4y ago

InsyaAllah.. baby ok jek.. ramai jg yg mcm tu.. doa bnyk2..

Same sy check sblom priod..brest sakit sagt mcm kena bgkak susu rasa... sesaje check naik 2 line terg

Kalau hcg tinggi memang leh detect awal sis.saya seminggu sebelum due period dah terang.btw tahniah..😊

tahniah sis.. seronok tgk org cpt ja lekat, doakan sy ada rezeki jgk ye sis

4y ago

Smg ada rezeki.. saya pun 2 kali keguguran sblm ni.. skrg da ada 4 anak.. bila anak2 da besar, teringin nak ada baby lg.. alhamdulillah doa diperkenankan.. doalah bnyk2.. smg ada rezeki...