Spotting Pd Waktu Spatutnya Period

Sy dah check upt 2 kali double line samar2. Mmg kejang abdomen, angin 1 bdn.. Rasa mcm pregggy. Ingt kalau lewat period nak lah check upt lg.. But then mmg period start 16hb regular evry month. 16hb x period lg. Tp kluar spotting wrna browning. Then 17hb pagi ni spotting red brown gitu. Tnggi x probability sy pregnant? 1st experience.. Risau..

2 Balas

Saya pun ada spotting. Ingat period dah.. Last2 bulan depan xde dtg period. Bila cek UPT positive, bila scan dah 12 weeks 🤣

Tanda2 pregnant tu. Sama macam saya. Hari yang sepatutnya period dia kluar spotting je. 2-3 Kali jugak

5y ago

Yekee.. Tq lega skit baca.. Risau.. Sbb penuh pengharapan ada baby ni.. Huhu