pregnant lepas gugur

Mustahil tak lepas gugur, 2 minggu lepas tu pregnant semula? Sebab ada rasa sign of pregnancy skang ni. Belum check upt.

7 Balas

Sis, seeloknye lepas gugur, rangcng 3 0r 6bulan utk mengandung balik, sbb Adik Ipar sy , dah x boleh mengandung lagi sbb die gugur,pastu sebulan lepas tu Mengandung balik n gugur lagi n mengandung lagi n gugur smpi 3kali or 4 kali, pastu doc Bagi surat yg die Xboleh mengandung sbb rahim die dh Rosak... ape pon sy doakn kalo sis mengandung semoga dipermudahkan lah...

smua atas rezeki , percaya oada rezeki allah , saya doakan kandungan sis dilindunginya , saya pun gugur then after 3 months pregnat alhamdulilah dh masuk 6 bulan .. smua ats izinnya ...negative feedback tu sis tolak tepi je , apa2 jaga diri yea sis , bnykkan minum susu dan vit...jauhkan makanan yg memudaratkan ok,😍...

X mustahil laa, kuasa Allah Taala nii diaa nak bg.. Sy gugur bulan 12/2019 sepatutnyaa sy berslin bulan 7/2020 tapi xada rezeki, usaha lagii, Alhamdulilah dgn izin Allah dia bg lagi rezeki, sekrag dah 30week..

Tiada yg mustahil.. Smue kuasa tuhan.. Sye gugur kandungan ke 2, darah gugur tu adelah darah last sye sblum pregnant kandungan ke 3..cume kne yakin dn usaha je.. 🤲🏻😉❤️

3y ago

ouhh..okay, thankyou for the reply sis🤗😊

Hi sis. Saya nak tanya sis dah refer doc kes mcm ni? Saya ada check upt sebulan selepas gugur n result positif. Tak ada dtg period after gugur.

4y ago

Seeloknye refer doc trs.. Supye jika btol awak pregnant lgi, doc bolh pastikan dn jge kandungan tu

Assalamualaikum sye nk tanya semua sis dan Doktro ade dlm nie ye.. perempuan x dtg bulan blh hamil ke

Tiada yang mustahil dengan izinNya..

5y ago

First time dapat jawapan positive.