Early pregnancy

Hi mommies. Nk tanya. 3 bulan lepas sy baru lepas gugur. Then hrini check upt sebab 3 hari delay period. Pakai clear blue keluar pregnant 2-3 weeks. Tpi dalam masa sama ada keputihan bercampur darah. Normal ke tu awal -2 ni? #pregnancy #advicepls #1stimemom

Early pregnancy
14 Balas

Hi, tahniah!. Selalunya keluar darah spotting sikit tu implantation bleeding, baru melekat. Jaga diri elok2, makan folic asid, jangan terlepas satu hari pun. Harus makan. Penting. Jangan buat kerja berat, and banyakkan rehat, lagi2 pernah gugur ye

3y ago

Kalau ada sakit perut, pergi clinic check ye. Semoga dipermudahkan

jika ada kluar drh wlaupun sikit..better puan pergi jmpe doc tuk chck n dptkn rawatan..kekdg ada alami nya normal..ada tu kekdg dsbbkn tnda awl.tuk keguguran..better g dptkn rawatan asap jmpe doc...mg dpmudahkn segalanya..aamiin

Keluar darah tak normal, especially pernah gugur. Terus la pergi jumpa doktor. Doktor akan bg ubat kuat rahim dan suruh rehat. Tambah lg ada sejarah gugur.

sama mcm kes sy, dulu july gugur august preg. now dah 29 minggu.. doakan urusan sy dan 1st baby lancar

sy penah gugur dua kali berturut. lebih baik jumpa doc cepat kl ada rasa yg tak kena. semoga dipermudahkan kandungan..

hi biasa tu. sy last year gugur bulan 6.. by august positive again. skrg sarat dah. perempuan mmg lbh subur lps gugur.

3y ago

saya pun mcm tu...2 bulan selepas gugur saya preggy semula

sama mcm sy smlm.. ade kputihan bcampur darah koko2..skit je tk bnyk..sy terus ke klinik,doc bg ubat kuat rahim.

In shaa Allah semoga baik2 je semuanya. Semoga dipermudahkan urusan sis ya 🥰

Klau mengndung kuar drh tu x normal better dptkn nsihtkn doktor

terus p klinik check, semoga dipermudahkan segala urusan sis❤️