pregnant lepas gugur

Mustahil tak lepas gugur, 2 minggu lepas tu pregnant semula? Sebab ada rasa sign of pregnancy skang ni. Belum check upt.

7 Balas

Sis, seeloknye lepas gugur, rangcng 3 0r 6bulan utk mengandung balik, sbb Adik Ipar sy , dah x boleh mengandung lagi sbb die gugur,pastu sebulan lepas tu Mengandung balik n gugur lagi n mengandung lagi n gugur smpi 3kali or 4 kali, pastu doc Bagi surat yg die Xboleh mengandung sbb rahim die dh Rosak... ape pon sy doakn kalo sis mengandung semoga dipermudahkan lah...