Peluang pregnant lepas gugur

Hi saya baru keguguran 2/4 and first period after gugur 24/4. Sekarang saya ada rasa tanda mengandung and period saya lambat 3 hari. Ada ke peluang pregnant sebab baru gugur and bila patut buat upt?#firstmom

2 Balas

Possible to get pregnant immediately again tapi you kena tunggu dulu sampai you missed period seminggu, then baru buat UPT test.

bole je kalau nak test upt dulu.. klau pregnant paling x pon ade naik samar2 halus je.. semoga ade rezeki. insyaAllah..

2y ago

insyaAllah pregnant tu.. klu test lg seminggu mesti die dah pekat sikit lama2.. banyakkan doa. pape pn tahniahh.. kes awak mcm sy. sy miscarriage 1/5 aritu tu.. ni bru tgh period. laju period... hahaha.. harap mcm awk la ad rezeki pregnant lg lps ni.. doakan sy.. hehe