pregnant lepas gugur

Mustahil tak lepas gugur, 2 minggu lepas tu pregnant semula? Sebab ada rasa sign of pregnancy skang ni. Belum check upt.

7 Balas

smua atas rezeki , percaya oada rezeki allah , saya doakan kandungan sis dilindunginya , saya pun gugur then after 3 months pregnat alhamdulilah dh masuk 6 bulan .. smua ats izinnya ...negative feedback tu sis tolak tepi je , apa2 jaga diri yea sis , bnykkan minum susu dan vit...jauhkan makanan yg memudaratkan ok,😍...