baby bump comel

hi mummy.. sy dh 26week..tp baby bump kecik je.. semua org terkejut bila sy ckp dh 6month preggy.. ermm korang ade tak yg sama mcm sy?

24 Balas

Ms ank sulong mmg xnmpk sgt tkejut bila ckp tggu ms😁,ank yg last ni pom dop p mai hntr amik ank sek...bl hmpir nk bersalin eh ada plak ke,bila due bl ckp tgu ms je...xpersan selama ni st dop usung prt p mai...😂tp perut kecik ni mmg se eh ckit mkn pom xleh byk,cpt knyg.

Normal je wak.. macam saya 6 bulan dulu orang ckp keciknya perut,. Skrg saya dah 8 bulan org ckp besarnya perut mcm da nak bersalin.. abaikan je ape org nk ckp.. manusia mmg tk pernah puas wak😅

saya pun sama sis . takde ape pun nak dirisaukan asalkan baby dalam perut tu sihat . yang penting mommy kene makan makanan berkhasiat ye barulah baby bambam masa lahir nanti . seronok nak gomol .

Sama jugak dengan saya...bila orang tanya bapa bulan n saya cakap sudah 30 minggu 2 hari...ramai kata baby bump saya nampak kacil walau pon da masuk 30 minggu 2 hari...

sama la mcm saya .... semua org tk nmpk yg saya ni mcm pregnant ..... sebab saya ni chubby pendek 😂 .... so ramai kata nmpk mcm prut buncit ....

Hi mommy sama lah...bru 25 week.ckp jgk 6 bln..mana perut xnmpk😂😂😂 kata kwn..sy bdn besar jd org xperasan baby bump.pk lemak agknya..hadoii😅

5y ago

Hah betul rase jentik2 kat bawah pusat.kalau cm tu bahaya x dear

Sama la. But nanti masuk 8 ke 9 bulan, rasa nak meletop. Confirm nampak masa tu, orang tak kata kecik ke besar dah, ngam2 saiz ibu.

Sy yg da 8 bln ni pun masih ad yg xtau sy prgnant.. Sbb perut kecik.. Baju2 pun x bertukar...boleh pkai yg lama je..

Hehe , baby bump saya pulak besar sampai orang tegur kembar ke 🤭 baru 33 weeks baby berat 2.3kg 😂

Sayaaa 🙋‍♀️ Heehe 28w bru nmpk bby bump sikit.. Msa 36w org semua sangka bru 6 bulan.. 😂