baby bump comel

hi mummy.. sy dh 26week..tp baby bump kecik je.. semua org terkejut bila sy ckp dh 6month preggy.. ermm korang ade tak yg sama mcm sy?

24 Balas

Sy punya pun comel. Hihi. Bila kenyang je nampak besau, tp bila baring mmg ketara still kecik lagi. ☺

5y ago

Samaa laa hihiiii

Sy juga .. Da 8bulan bulan org keliling still xnampak.. Ad yg kata baru 2bulan 😂😅

Baby first ye? Lau first biasa mmg mcmtu.masa sy first baby before this 8 bln bru nmpk prut

normal jee ikut bdn separuh org jgk . sy pregg da 8bln tp nmpk mcm 5bln kecik jee 😂

Hai...mummy...i pun sama i dah 28 week ...my bump keci lagi. ..

Sy nak masuk 7 bulan baru nampak sis.. Normal tu kalau anak 1st😁

Normal ja sis.. abai kan jer mlut org tu.. penting bby sehat ..

Sma la.. Da 7 bulan tp rmi x pcya.. 😅

sya pn bgtu jga 8 bln atu 9 bln bru nmpk orng bsr

normal je sis..yg penting kandungan sihat ☺️