perut kecik

Hai mommy... nk tanya sikit.. normal ke bila perut masih kecik sdgkn dh nk msuk trimester ke3 dh ni.. skrg dh 26weeks..tp bila pakai baju..xketara plak baby bump..mcm org xmgandung je tgok...huhu..sedih bila org perli sy xda baby bump..?

1 Balas

Baby ok kan?biar je apa org nak ckp.....baby bump kecik lg senang nak kempis blk lepas bersalin.berbanding baby bump yg besar.ambil masa nak kempis perut tu

4y ago

Utk bulan ni ..appointment tggl 12 ..so xsure sgt berat baby dh brapa..smoga baby sihat" wlupon org ckp mcm xmgandung..