gugur 9weeks.

Hi mummy semua. Tahniah kpd sesape yg dah selamat bersalin. Yg baru pregnant tu. Hehe. Take care of yourself ok. Kita baru je gugur jumaat haritu first pregnancy. ? 4kali scan doc kata kantung je adam baby tak nmpk. Tapi doc still bagi harapan. Even doc tahu kita dh gugur. ? Bleeding tayah ckp memang bnyk. Balik hops terus keluar ketulan darah. Hati dh sayu?. Moga Allah jaga kan ibu ibu mengandung dlm keadaan mcm ni ye. ?

19 Balas

Stay strong sis ❤️.. sy pun alami keguguran bulan Ogos tahun lepas. Sepatutnya anak pertama. Sangat sedih masa tu tapi don't worry we will get feel better. Skg sdh pregnant balik 9weeks..sy pasti rezeki pasti ada lg untuk sis ❤️