gugur 9weeks.

Hi mummy semua. Tahniah kpd sesape yg dah selamat bersalin. Yg baru pregnant tu. Hehe. Take care of yourself ok. Kita baru je gugur jumaat haritu first pregnancy. ? 4kali scan doc kata kantung je adam baby tak nmpk. Tapi doc still bagi harapan. Even doc tahu kita dh gugur. ? Bleeding tayah ckp memang bnyk. Balik hops terus keluar ketulan darah. Hati dh sayu?. Moga Allah jaga kan ibu ibu mengandung dlm keadaan mcm ni ye. ?

19 Balas

Salam Takziah ya sis ..sis kena pg check risau saki Baki Ade lg...sy pun pernah keguguran selepas anak 1st. sy gugur 2kali.. 2021 & 2023..sis jaga kesihatan...kuatkan balik imun badan and try lg selepas 6 bulan ya sis...selamat berpantang ya sis..apa yang penting sentiasa positive kan diri...n tanam dlm diri...baby tu xsihat..dia xnak bebankan Ibu dia sbb tu dia pg dlu.. InshaAllah ade rezeki lagi..Allah bg time yg tepat ..bila bdn dh betul2 sihat Dan betul2 dh bersedia... InshaAllah ada 💕

Takziah sis , sy pun pernah mengalami keguguran macam sis . sy gugur 4 kli sis dan skrg sy preggy lagi . alhamdulillah skrg bru masuk 8 week . tp perasaan sy takut bercampur baur dn sy skrg try positif dan doa yg baik baik jek sis . semoga kandungan sy kuat lah klini sis . semoga awak tabah ye sis . anak syurga awak dh tunggu awak di sana tu .

3y ago

salam sis...cmane progress??

Sama la kita sis.. Sya pun dh keguguran ari sbtu aritu.. InsyaAllah.. Smga kita dikurniakan lg zuriat sis.. Sya pregnt Ank first jgk sis.. Sedih mmg sgt sedih.. Ikutkan arini kndungan sya dh msuk 7week.. Tp tu la xde rezeki sya lg... 😭..

Stay strong sis ❤️.. sy pun alami keguguran bulan Ogos tahun lepas. Sepatutnya anak pertama. Sangat sedih masa tu tapi don't worry we will get feel better. Skg sdh pregnant balik 9weeks..sy pasti rezeki pasti ada lg untuk sis ❤️

Salam takziah, saham akhirat sis tu. Moga sis trus tabah dan dikurniakam zuriat lagi lepas ni, aamiin ya rabbala'alamiin. Trima kasij doakan kami jga sis❤

Salam Takziah sis..sy pun dah 2 Kali gugur selepas 1st baby..June 2021 & sep 2023. ini br pregnant balik 4minggu...semoga ada rezeki sis lg...🤲💕

saya pun sama mcm awak.. gugur 9 weeks masa bulan 4 haritu.. kena keep positive okay.. jangan stress. Insya Allah ada rezeki lagi baik.

Takziah sis.. Sy bulan 12 tahun lpas pn ggur ank kembar 8week.. Now alhamdulillah sy preggy balik dah 13weeks lebih

Salam takziah sis.. InshaAllah kami doakan sis akan diberikan rezeki pregnant lagi dan diluaskan rezeki.. amiin..

takziah sis...semoga Allah gantikn kembali yg telah tiada..jgn sedih2,jgn putus asa..take care..