risau gugur

I dh 4 hari keluar dari tpi dh scan mmng pregnant cuma lepas scan tu keesokannya keluar darah bnyk...smpai harini...cuma dh berkurang sikit...gugur ke ye? risau la sebb setiap kalk nk kencing ada je bleeding haih

2 Balas

Saya pun keluar darah cair warna brownish rabu minggu lepas. Pergi klinik dr kata sebab kencing kotor and normal. Makin lama makin berkurang. Ingatkan dah okay lah kurang sedikit rasa risau. But turns out, selasa hari tu keluar darah fresh blood sikit. Malam pun keluar sikit. Tapi buat macam biasa dulu. Tapi subuh tu sakit mcm period pain, terus ke hospital and tiba tiba ada seketul “benda” keluar masa saya buang air kecil sementara tunggu turn jumpa dr. Dr check, rupanya dah complete miscarriage 😢 sedih terlambat sangat so mommies better pergi check kalau ada bleeding tu

6mo ago

allahuakbar haih risau la saya

Cuba sis buat upt sekali lagi

6mo ago

7 weeks