2nd pregnancy with ❤️

Berdebar hrini bukak buku, last period Nov 2020. First pregnant gugur kantung kosong. Hrini scan perut xnmpk.. doc kk guna tvs bru nmpk baby Dan dgr ❤️ first time 6w. Terharu nk nangis je dpn doc tu.. alhamdulillah moga selamat Dan baik² shj. Ibu³ doakn Sy yee

2nd pregnancy with ❤️
29 Balas

Congratulations mommyyyyyyy U deserve it. Allah dah angkat doa mommy. Byk rehat taw. Jgn lasak2 sgt utk 1st trimester ni. & foremost, bykkn bdoa. Stay healthy mommy & baby 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

alhamdulillah tahniah sis, sy aritu scan mse 6 Week, dr nampak kantung je, dr Kate kandungan bru 5 Week.. 4 minggu lagi kene scan lg n buat bru Pink InsyaAllah.. doakan sy ye

Alhamdulillah , semoga membesar dgn sihat ye , jaga kandungan baik baik . Kita pun mcm awk sblm ni gugur kantung kosong . Alhamdulillah kali saya dah 5 bulan 🥰🥰🥰

Cerita dan tarikh yg sama dengan saya. Tahniah ye momy. Tp sy belum buka buku lagi. Minggu depan nak scan dulu then baru nak booking buka buku pink.

sma la last period 28/11/2020..tp blm buka buku pink sbb kena buat temujnji dlu tp keadaan tk mngizinkn pegi klinik lg sbb kena banjir😔

semoga segala urusan dipermudahkan..jgan banyak gerak buat kerja..kalau bole banyak kan berehat smpai kandungan betul stabil

Penantian yg tidak disangka2 memang rasa sis Terharu kan. Allah je tahu Moga dipermudahkan urusan #TAPactiveusers

sy last period Dis 2020 blm buka buku klinik kerajaan tutup sementara paksa buat cek up klinik suasta pula..

sy pon 6wks..blom buka buku lg..sama mcm sis...2nd prgnt..1st gugur..doakan sy jgk yea sis...

sy pun belum buat buku..hri dah 7w 6d..hehe...second pregy..