gugur 9weeks.

Hi mummy semua. Tahniah kpd sesape yg dah selamat bersalin. Yg baru pregnant tu. Hehe. Take care of yourself ok. Kita baru je gugur jumaat haritu first pregnancy. ? 4kali scan doc kata kantung je adam baby tak nmpk. Tapi doc still bagi harapan. Even doc tahu kita dh gugur. ? Bleeding tayah ckp memang bnyk. Balik hops terus keluar ketulan darah. Hati dh sayu?. Moga Allah jaga kan ibu ibu mengandung dlm keadaan mcm ni ye. ?

19 Balas

takziah sis...semoga Allah gantikn kembali yg telah tiada..jgn sedih2,jgn putus asa..take care..