baby bump

Mummy semua, nak tanya? normal ke kalau pregnant dah 4 bulan tapi perut tak nampak macam org preggy? Sbb saya ni anak first, ramai tegur perut tak nampak macam org pregnant. Tapi scan ada je. Jadi risau pulak

142 Balas

Saya ank first juga ni sis. Dah msuk 5 bulan tapi perut mcm buncit air jer. Semua kata ank saya pandai sembunyikan diri. Bila scan bukan main lincah dia main futsal dalam perut. Doktor kata itu normal. Tak kesah perut tu besar ke tak yg penting baby sihat dalam perut.