Baby bump tak nampak

Hi mommies,nak tanya lah normal ke perut tak nampak sangat. Saya dah 24 weeks otw ke 25 weeks. Perut saya ada lah pertambahan size tapi still tak nampak mcm pregnant,nampak macam buncit makan je. Normal ke, takut pulak 😣

4 Balas

asalkan setiap kali checkup perkembangan baby okay Alhamdulillah. Perut kecik ke besar ke awak tak perlu kisah kan, perkembangan anak yang perlu kisah. Saya pon dulu macam tu, kenapa perut kecik tak macam orang lain. Tapi Alhamdulillah setiap kali chekup dan scan baby okay. Membesar ikut usia dia

i dh 26weeks. i pun perut kecik juga masa 24 weeks tu. nmpk mcm buncit jer somi kata. ramai juga tegur keciknya peruttt🙄.actually normal je. now 26weeks dah start nampk dh baby bump🥰🥰

3w ago

Yaa perut kita ni masa 24 weeks ni nampak buncit macam banyak makan je. Hehe okaylah kalau mcmtu saya tunggu jelah ada baby bump. Kita just risau baby ni membesar ke tak sebenarnya 🫣😂

Kadang sebab faktor badan baby bump tak nampak. Mungkin lah asal baby sihat okay dah

Normal selagi waktu checkup doktor kata tumbesaran baby dalam kandungan baik2 sahaja