kandungan 6bulan tak nampak macam pregnant

sebenarnya tak kisah orang nak kata saya ni tak nampak macam pregnant.. tapi kalau hari² muka sama tegur. macam nak je sepak muka orang tu. kadang stress jugak orang tegur macam tu atau mungkin baby saya girl sebab tu perut sy tak nampak macam pregnant. ?

2 Balas

Haha. Kena bersabar jer sis.. Pekakkan tlinga. Ujian tu. Hehe. Sy pula yg gemuk ni, preggy 8bln pun org tak tau. Haha. Skrg dh sarat tungu hari baru ramai yg sedar.

1y ago

Betul tu. Sy pon org cakap xnmpk perut.. Aiyoooo... Buat x tau je.... Sy pon gemuk... Nmpk mcm xde baby... Hahaha padahal..... Tuhan je yg tauu haha

rsanya sis trlalu snsitif....biarkn jer lh...lma2 diaorg brhnti...prut kcik aslkn baby mmbesar ikut usia khamilan dh ok..

4y ago

Kannnn. Yang penting baby kat dalam perut tu sihat. Ni bawak stress nanti baby pon terkesan sekali. Sy org ckp perut kecik sy buat bodo je. Buat apa sy nak stress asalkan berat baby dalam perut okay ikut minggu.