Doakan i dpt baby?

Hi mummy! Kalau tak this month my due date, tp i keguguran masa awal2 pregnant dulu. Bila tengok balik, rasa mcm kejap je masa berlalu. Doakan i dikurniakan zuriat yg soleh & solehah tau mummy2 semua??

Doakan i dpt baby?
8 Balas

Hi in jenny new to this app..kindly help me in sugesst tips..anyone here consuming tablet pregnacare.I am married for 4yrs but never pregnant even once😥😥

19/8 aritu genap setahu sy keguguran. Masih belum ada rezeki. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni. Aamiin ❤️

Yeah sama.. Due date minggu depan.. Tapi 2 bulan baby sdh gugur.. Doa sis..

Aminnn... InsyaAllah doa yg baik2 belaka 😇😇

Sama! And now dh pregnant balik 14w

Amin.. ☺😇😀

Amin...

Amin :)